MARCUS
CEDERBERG


Att utveckla verksamheter och människor är bland det roligaste som finns. Inte långt därefter kommer att ta minimalistiska bilder.

Erfaren och driven ledare


Med över 20 års ledarerfarenhet inom många olika branscher har jag den erfarenhet som ditt företag behöver för att växa och utvecklas. Jag har lett alltifrån stora organisationer med flera hundra medarbetare till små kuvösbolag genom olika former och nivåer av utveckling.

Jag har sedan i början av 90-talet verkat som chef och projektledare inom bland annat kredithantering och inkasso, call center, telekom, bioenergi, transport, IT och konsultverksamhet inom såväl privat som offentlig sektor. Jag har haft uppdrag på många olika nivåer, från att vara inhyrd konsult till kuvösbolag via olika enhets och avdelningschefsuppdrag och VD-roller i familjeföretag till affärsområdeschef och verksamhetsansvarig i stora organisationer.

Några röda trådar i mitt yrkesverksamma liv har varit att driva försäljning och att göra affärer, leda effektivisering och affärsutveckling.Jag har med framgång lett stora som mindre organisationer med ett ledarskap baserat på bland annat engagemang, tydlighet och ett genuint människointresse kombinerat med målfokusering, hög förändringsvilja, ett strategiskt övergripande tänk, empati och humor.Jag brinner verkligen för att systematiskt driva en verksamhet i utveckling och att arbeta med ständig förbättring för såväl verksamheten och dess medarbetare.


  • Marcus och hans engagemang har varit en stor bidragande orsak till att vi växt från 3 till över 30 länder.
    Peder Jensen
    Multitrolley
  • Marcus har bidragit med sin erfarenhet och har även levererat en ny och modern webbsida som stärkt vår konkurrenskraft.
    Catrin Östlund
    CÖ Redovisning